تبلت ها و موبایل های هوشمند (smart) هم مانند هر کامپیوتری دارای نرم افزارها و برنامه های کاربردی متنوع و مختلف هستند.
در بازار نرم افزارهای موبایل و گوشی همراه، واژه ”اپلیکیشن” یا به طور مختصر App بیشتر از واژه نرم افزار جا افتاده است و این اصطلاح همان معنای نرم افزار کاربردی را می دهد که همان اپلیکیشن موبایل یا نرم افزار موبایل به آن گفته می شود.
اپلیکیشن موبایل عبارتاست از از نرم افزارهایی که ارتباط مستقیم با پردازندههای سیستم عامل گوشی همراه دارند و مستقیماً درخواستهای کاربران را انجام میدهند.
اپلیکیشن ها در موبایل به صورت مستقیم دستوری را انجام میدهند که کاملاً برای کاربران ملموس و قابل رؤیت است.
اگر بخواهیم در مورد اپلیکیشن موبایل مثالی را بزنیم باید بگوئیم به کلیه نرم افزارهای گوشی که کاربر توسط آنها به اجرای فرمانی در گوشی می پردازد اپلیکیشن نام دارد.
برای مثال شما ممکن است برای فعالیت های مالی بسته به حساب بانکی خود ممکن است از اپلیکیشن موبایل بانک ملت، اپلیکیشن موبایل بانک پاسارگاد، اپلیکیشن موبایل بانک ملی، اپلیکیشن موبایل بانک سامان، اپلیکیشن موبایل بانک اقتصاد نوین، اپلیکیشن موبایل بانک سپه، اپلیکیشن موبایل بانک آینده و یا غیره استفاده نمائید.
و یا ممکن است شما در طول روز به استفاده از ابزارهای دیگری در گوشی همراه خود بپردازید. برای مثال ممکن است برای دنبال کردن رویدادهای ورزشی از اپلیکیشن موبایل شبکه سه استفاده کنید و یا برای دنبال کردن برنامه های تلویزیونی ممکن است از اپلیکیشن اندروید پخش زنده استفاده نمائید.
همچنین برخی کاربران که از طریق فروشگاه اینترنتی به خرید میپردازند ممکن است از اپلیکیشن سایت های مانند اپلیکیشن موبایل دیجی کالا و یا اپلیکیشن موبایل بامیلو استفاده نمایند.
همچنین برای مثال ممکن است اپلیکیشن بازی خاصی هم برای PC ارائه شود و هم به صورت اپلیکیشن موبایل ارائه گردد که در این صورت توسعه دهنده نرم افزار سعی میکند این بازی را بر پایه دستگاه های دیجیتال تولید نماید.
برای مثال اپلیکیشن موبایل clash of clan از مواردی است که برای انجام بازی برنامه نویسی شده است.
یا بازی angry bird یکی دیگر از موارد اپلیکیشن موبایل می باشد. تمامی این ابزارها که در دسترس شما قرار گرفته اند اپلیکیشن موبایل نام دارند که ممکن است براساس نوع سیستم عامل یک گوشی همراه، برای اجرا نیازمند بستر و سیستم عامل مورد نیاز خود باشند مربوط به خود باشند.
یک اپلیکیشن موبایل ممکن است بر پایه سیستم عامل اندروید باشد که به در این حالت به این نرم افزار اصطلاحاً اپلیکیشن اندروید می گویند.
یا ممکن است سیستم عالی که این نرم افزار را مدیریت میکند برپایه IOS باشد که در این حالت به آن اپلیکیشن IOS یا اپلیکیشن اپل می گویند.
برای دیگر سیستم عامل ها همانند ویندوز فون، بلک بری، جاوا، سیمبین و غیره نیز اپلیکیشن هایی بسته به نوع بستر سیستم عامل طراحی شده است.
توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل، همانطور که سعی کرده اند براساس دستگاه های مختلف ورژن های متفاوتی از نرم افزار را ارائه دهند، برای سیستم عامل های مختلفی که ممکن است بر روی موبایل به کار رود نیز سعی میکنند به ساخت و طراحی ورژن های مختلفی از یک اپلیکیشن موبایل بپردازند.
این روزها موسسات، سازمان ها و شرکتها و کسب و کارهای بسیاری به دنبال سفارش طراحی اپلیکیشن موبایل اختصاصی برای خود هستند. همواره هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید جزو پارامترهای تاثیر گذار در تصمیم گیری برای سفارش طراحی اپلیکیشن اندروید است.
هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید می تواند یک امر مهم در انتخاب و تصمیم شما باشد ولی همه می دانیم که ملاک اصلی در سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید تعرفه ساخت اپلیکیشن اندروید نیست بلکه “کیفیت” مهمترین نقش را قبل از تعرفه طراحی اپلیکیشن اندروید ایفا می کند.
هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید به بسیاری از پارامترها بستگی دارد.
به طور کلی هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید با توجه به جزییات و امکانات آنها مشخص می شود. ممکن است بسته به نوع کسب و کار تعرفه ساخت اپلیکیشن اندروید نیز متفاوت باشد.
برای مثال تعرفه طراحی اپلیکیشن اندروید برای سایت شرکتها، قیمت ساخت اپلیکیشن اندروید برای فروشگاه، قیمت طراحی اپلیکیشن اندروید برای شرکت، قیمت طراحی اپلیکیشن موبایل برای سایت رستوران، هزینه ساخت اپلیکیشن اندروید برای سایت رستوران، هزینه طراحی اپلیکیشن اندروید شارژ، هزینه ساخت فروشگاه اینترنتی نرم افزار آندروید، هزینه طراحی نرم افزار فروش اندروید و غیره اشاره کرد.
انواع اپلیکیشن های موبایل قابل طراحی براساس موضوع