راهکارهایی که کاربران به طراحی سایت می توانند اعتماد کنند.
به وعده هایتان عمل کنید!
این یکی از ساده ترین راه ها برای طراحی سایت و جلب اعتماد کاربر می باشد. خواسته ی کاربرازشما چیست؟! اگر قرار براین است که سایت شما تا 5 روز دیگر آماده خواهد شد، حتما باید طراحی ساییتان در زمان ذکر شده به اتمام برسد.
اصول سازگاری در طراحی سایت
اول از هرچیزی باید بدانیم کاربران چگونه احساس راحتی بیشتر می کنند که زمان کمتری هم صرف آموزش آنها شود دوم این که تغییرات در مدت طولانی و کم کم در نطر گرفته شود تا کاربر به راحتی با این تغییرات کنار آمده و دچار سر در گمی و گیجی در سایت جدید نشود.
حرفه ای بودن در طراحی سایت!
اگر می خواهید اعتماد کاربر را جلب کنید باید فضایی خالی در وب سایت ایجاد کنید و در آن بر روی موادی مانند ترکیب و رنگ بندی متون و خوانا بودن متن ها کار کنید. توجه داشته باشید که نباید آن قدر به زیبایی فکر کنید که کاربرد را فدای آن کنید!
فریم ورک و چارچوب خودتان را داشته باشید.
کاربر در صفحه ای محتوایی را مشاهده و مطالعه می کند، انتظار دارد بعد از این که به صفحه بعدی رفت همان قالب بندی را ببیند. باید صفحات سایت خود را به گونه ای طراحی کنید که هر کدام چیدمان متفاوتی نداشته باشد. مثلا می گویند هر صندلی در یک اتاق، یک اتاق در یک خانه، یک خانه در یک محله و یک محله در یک شهر معنا و مفهوم پیدا می کند. منظور از این مثال این است که باید در هر کاری یک چارچوب مشخصی رعایت شود تا افراد دچار سر درگمی نشوند.
با سبک خودتان در طراحی سایت پیش بروید!
همیشه، تقلید کردن از دیگری، باعث بی اعتمادی کاربران می شود. بی شک کسب و کارهایی را دیده اید که تلاش می کنند از هر نظر خودشان را شبیه رقیبشان نشان دهند. بیشتر صاحبان مشاغل به این که خودشان را شبیه رقیب موفقشان نشان دهند علاقه دارند، حتی علاقه دارند سایت خود را هم مشابه آن ها نمایش دهند اما این وظیفه طراح سایت است که آن ها را از این کار باز داشته و خطراتش را برایشان توضیح دهد.
برای کاربران سایت طراحی کنید، نه موتورهای جستجو
زیاده روی در بهینه سازی و سئو، موجب از دست رفتن حس اعتماد یک کاربر می شود. سئو در طراحی سایت ها، نقش مهمی دارد، نحوه به نمایش درآمدن کدها در صفحات، لینک شدن کلمات کلیدی، تعداد المان ها و خیلی از مواردی که باید در طراحی سایت در نظر داشت. زمانی که کاربر را از یاد می برید و همین طور مطالبتان را می نویسید، مخاطب سایت شما دچارحس بی اعتمادی می گردد.
تغییرات را به صورت آرام آرام و کم کم انجام دهید.
در زمان مراجعه کاربر به وب سایت، از رویکردهای منطقی که برای او قابل درک هستند، باید تشخیص داده شود و با روندی آهسته پیش برود، پس باید این حس را به کاربر بدهید که شما همان شخصی هستید که در صفحات قبل بود!
تمایلات کاربران را بشناسید و سایت را مطابق آن ها طراحی کنید.
هیچ کس از این که گول خورده یا مجبور به انجام کاری شود خوشحال نمی شود. اگر در ابتدای صفحه پاپ آپ های تبلیغاتی گذاشته اید، می خواهید به زور چیزی که خودتان می خواهید به کاربر نشان دهید! این اصلا حس خوبی برای کاربر ندارد. به عنوان مثال اگر می خواهید با فروش یک فایل نیاز کاربر را برطرف کنید و اما کاربربه آن نیازی ندارد، به سایت شما به عنوان متقلب نگاه می کنند.
فرآیندهای طراحی سایت، سادگی یا ساده لوحی؟!
در طراحی سایت باید به صورت ساده چیزی را که می خواهید به مشتری نشان دهید. اشتباه بزرگ در طراحی سایت توضیحات واضح است، چون بیشتر از این که اثر مثبت داشته باشد، باعث می شوند کاربر احساس توهین کند. سعی کنید مواردی را که کاربر به سادگی کشف می کند برای کاربر نگه دارید تا لذت درک و کشف را کسب کند.
طراحی سایت باید طبق سلیقه مشتری باشد، زیاده روی نکنید!
همیشه بازخورد سایت خود و دیگران را در نظر داشته باشید. امروزه سلیقه های کاربران به طور خودکار بازخورد می شود و با توجه به آن می توان محتوا یا شکل ظاهری را طبق سلیقه مشتریان و کاربر تغییر داد. در نگاه اول این یک ایده کاربردی به نظر آمد، اما نقطه مشکلی هم همیشه وجود دارد آن هم زمانی است که می توان اطلاعات را طوری جمع کرد که کاربر حس نکند وارد حریم خصوصی اش شده اند.