وب سایت های موجود در حال حاضر در دو نوع استاتیک و داینامیک وجود دارند.
طراحی سایت استایک
در طراحی سایت استاتیک، سایت روی یک سرور ذخیره می شود و هروقت به آن نیاز داشته باشیم از سرور بازخوانی شده و در دسترس ما قرار می گیرد. این نوع طراحی سایت تا سال 2015 مطرح بود و مزایایی داشت که می توان به امنیت بالا و طراحی راحت آن ها اشاره کرد.
با بالا رفتن تکنولوژی های مربوط به ارائه سرور، این نوع طراحی جایش را به طراحی سایت داینامیک داد. البته هنوز هم در طراحی سایت های داینامیک بخش هایی از سایت استاتیک وجود دارد.
طراحی سایت داینامیک
صفحات این نوع سایت ها به گونه ای طراحی می شوند که صفحات ثابت است اما محتوای آن ها متغیر است و توسط یک اپلیکیشن سرور ایجاد می شود.
این اپلیکیشن اسکریپت های سمت سرور را فراروی می کند.
این نوع صفحات طبق جستجوی کاربر طراحی می شوند. یعنی این که محتوای صفحات به طور خود به خود روی سرور وجود ندارد و با فراخوانی محتوای مربوطه بر روی سرور ایجاد و برای مشتری ارسال می شود.
در این نوع سایت ها صفحات محتوای مورد نیاز را، از یک پایگاه داده در back-end فراخوانی می کند.
اولین توسعه صفحات داینامیک، به طور مستقیم با زبان هایی مثلprel، php و asp انجام می گرفت.
چه شغل هایی به طراحی وب سایت مرتبط اند؟
برای موفقیت یک وب سایت، افراد زیادی باید درحال توسعه و نگهداری آن باشند. می توان گفت که استارت طراحی یک وب سایت برای کسب سود زده می شود.
زمانی که کسب و کار آنلاینی را شروع می کنید، قدم اول طراحی یک وب سایت خوب است که در این کار علاوه بر طراح سایت باید با متخصصانی دیگر در زمینه های مختلف همکاری کنید.
در ادامه باهم مشاغل مربوط به طراحی سایت را مطالعه می کنیم.
گرافیست: شما به یک گرافیست برای کارهایی مثل طراحی دکمه، لی اوت و لوگوی مناسب نیاز دارید.
متخصص دیجیتال مارکتینگ: یک متخصص در زمینه دیجیتال مارکتینگ به شما خواهد گفت که در چه زمینه هایی باید از تکنیک های بازاریابی آنلاین استفاده کنید تا ترافیک مناسب را به سایت خود بدهید.
متخصص کپی رایتینگ: متخصص کپی رایتینگ، کسی است که به شما در زمینه تولید محتوای مناسب ودنبال کردن هدف سئو کمک می کند. یکی از ابزارهای بالابردن ترافیک موثر درسایت، کلمات و محتوای مناسبی است که باید به کارگرفته شود.
متخصص تولید محتوا: ما به یک متخصص تولید محتوا در کنار متخصص دیجیتال مارکتینگ نیاز داریم، این دو در کنار هم می توانند تضمین کنند که وب سایت شما در صفحه اول گوگل قرار بگیرد.
متخصص سئو: حضور پررنگ یک متخصص سئو می تواند باعث شود محتوای شما بیشتر به چشم بیاید.
طراح رابط کاربری: طراح رابط کاربری نیز، به شما در ایجاد یک معماری اطلاعات، طراحی کاربرمحور، طراحی جذاب و المان های ظاهری سایت کمک می کند.
طراحی سایت فقط به دانش فنی و یادگیری کدنویسی و آنلاین بودن سایت خلاصه نمی شود. پس ما نیاز داریم، گروهی از افراد متخصص با دانش فنی را دورهم جمع کنیم.
وب سایت ها انواع مختلفی دارند و هدف از طراحی آنها نیز ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد، این روزها برای هر هدفی سایتی طراحی می شود. از این سایت ها به منظور پایگاه های اطلاع رسانی خرید و فروش استفاده می شود.
با یک جستجوی ساده، می توانید به وب سایت های زیادی در اینترنت دست پیدا کنید. اما با کمی دقت متوجه می شوید که بهترین نوع این سایت ها آنهایی هستند که از اصول طراحی وب سایت، سئو و بهینه سازی سایت بهره گرفته اند. تا بهتر بتوانند اطلاعات سایت خود را در اختیار بازدیدکنندگان سایت بگذارند.
مراحل یادگیری و آموزش طراحی سایت
شاید دوست داشته باشید اصول طراحی سایت را یاد بگیرید، برای یادگیری این اصول و حتی پیشرفت سایت، فقط باید منابع مناسب را به صورت آنلاین و فیزیکی یاد بگیرید.
برای این که یک طراح وب سایت حرفه ای باشید، ابتدا باید مفاهیم را از یک مرجع مطمئن دریافت کنید. بهترین منبع می تواند برای شما طراحی وب و آموزش های پروژه محور در این زمینه باشد. پروژه هایی که همزمان با آموزش بتوانید توسعه و آنلاین کردن سایتی را بیاموزید سپس در دنیای واقعی پروژه های خود را ایجاد کنید و به یک طراح سایت حرفه ای و کاربلد تبدیل شوید.
دسته بندی ها :
ارسال نظر ...
خیلی عالی بود.لایک داره
متشکرم از طراحی سایت روهای