درباره ما | تماس با ما

مشاوره رایگان : 6100071 98915+

10 00
بدون نظر
تاریخ آخرین بروزرسانی : 15 دسامبر 2022

طراحی سایت و مزایای آن

یک سایت امکانات خیلی زیادی دارد. می توانید از آن به عنوان بروشورهای تبلیغاتی ساده نیز استفاده کنید. با استفاده از سایت های اینترنتی می توان اطلاعاتی را در اختیار بازدیدکنندگان یک سایت گذاشت و محصولات خود را معرفی کرد، نظرات و پیشنهادات افراد را در این باره جمع آوری کرده و یا حتی آخرین تغییراتی که به وجود آمده را مشاهده کنید.

کاربرد دیگری که طراحی این نوع سایت ها دارد به وجود آوردن یک ارتباط سازمانی میان اعضا می باشد به طوری که هر یک از افراد سازمان در هر جایی که باشند به برخی از اطلاعات سازمانی دسترسی داشته باشند و آخرین اخبار و تغییرات نیز برای آن ها از طریق همین سایت قابل مشاهده باشد.

به طور کلی می توان بخشی از سیستم اطلاعاتی یک سازمان را در قالب یک سایت در دسترس داشت که هر کدام از افراد درون سازمان به اطلاعات مربوط به حوزه فعالیت خود دسترسی داشته باشند. به طورمثال اطلاعات دریافتی کارمندان با رئیس سازمان کاملا با یکدیگرمتفاوت هستند.

یک وب سایت می تواند به عنوان راه ارتباطی یک شرکت با مشتریانی باشد که کالا دریافت می کنند. در این صورت نیازی نیست مشتری در زمان خاصی به شرکت سرزده یا تماس بگیرد بلکه بدون در نظر گرفتن مکان و زمان از طریق اقدام به سایت می تواند به اطلاعات مورد نیاز دسترسی پیدا کند.

طراحی یک سایت می تواند بدون صرف هزینه های اضافی و نیاز به بروشور و کاتالوگ ازطریق سایت تبلیغات انجام دهد.

طراحی سایت بستگی به نوع استفاده آن و نیازهای استفاده کنندگان دارد. اگر در طراحی سایت نیاز کاربران در نظر گرفته نشود یا روشن نباشد، نباید انتظار کارایی لازم را از آن داشت.
به وسیله استفاده از زبان های برنامه نویسی و پایگاه داده های سمت سرور، بانک های اطلاعاتی و تکنیک ها، امکان طراحی سایت با کارایی های مختلف وجود خواهد داشت.
اما در طراحی آن ها اگر امکانات را به موقع و در جای مناسب استفاده نماییم کارایی لازمه را برای ما خواهد داشت.

این مطلب را از دست ندهید
روش های افزایش ترافیک سایت

جاوا اسکریپت,سایت های اینترنتی,طراحی سایت

طراحی سایت با استفاده از html

Htmlمخفف عبارت hyper text markup language است. از این زبان برای ایجاد صفحات وب استاتیک استفاده می کنند. این زبان جهت مشخص کردن عناصر صفحات از یکسری از برچسب ها استفاده می کند. به عنوان مثال هنگام استفاده از یک تصویر در صفحات وب از برچسب استفاده می کنیم و برای مشخص کردن قسمتی از متن نظر خود را بین تگ “و” قرار می دهیم.
برای نوشتن صفحات html به برنامه خاصی نیاز نداریم حتی می توانیم از notpad هم استفاده کنیم. بدون در نظر گرفتن برنامه ای که از آن در طراحی صفحات استفاده می کنید، آشنایی با html در این راستا به شما کمک شایانی خواهد نمود وتا حد زیادی در کیفیت آن اثرگذارخواهد بود.

استفاده از css به منظور طراحی صفحات وب در html

از html برای مشخص کردن یک سری تگ ها مثلا این که کدام بخش از یک صفحه پاراگراف و کدام بخش یک جدول می باشد و… وظیفه ای که از html انتظارمی رفت فقط همین بود و این که نحوه نمایش این عناصر و تگ ها نیز برعهده ی مرورگرها بود. برای مثال اندازه و نوع فونت متن، رنگ و مشخصاتی مانند این ها را مرورگر انتخاب می کرد و html نقشی درانتخاب این چنین مواردی نداشت.
کم کم و به مرور زمان مرورگرهایی اینترنت اکسپلورر و نت اسکیپ از تگ های جدیدی برای طراحی صفحات وب استفاده کردند که به وسیله html انتخاب میشد.
صفحاتی که با نسخه 3.2 اچ تی ام ال نوشته شده اند چون از این تگ ها استفاده می کنند برای قالب بندی صفحات به کد نویسی بیشتری نیاز دارند و این نوع صفحات درآخر پر از تگ های html است که موجب می شود حجم صفحه بالا رفته و سرعت بارگذاری پایین تر برود. همچنین اصل جدایی محتویات صفحه از قالب هم رعایت نمی شود.
استفاده ازاستایل و شیوه نامه هایcss درنسخه 4.0html استارت خورد. ازcss برای قالب بندی عناصر صفحات وب استفاده می کنیم. به عنوان مثال می توان برای بخش های مختلف در صفحه پس زمینه انتخاب کرد، رنگ متن را تغییرداد و قابلیت های دیگری که در نسخه قبلی نداشت با استفاده از css در اختیار طراحان سایت قرار می گیرد.

این مطلب را از دست ندهید
هاست داخلی با هاست خارجی چه تفاوتی دارد ؟

طراحی صفحات پویا با استفاده از جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت زبانی است که در طراحی سایت مورد استفاده کاربران قرار می گیرد. از این زبان برای ایجاد صفحات پویا استفاده می کنند. که اکثرمرورگرهای مطرح و معروف از این زبان پشتیبانی می کنند با این که توسط کاربر غیر فعال می شود اما در مرورگر بیشتر کاربران تقریبا 90 درصد از آن ها فعال است.
در واقع نمی توان گفت html یک زبان برنامه نویسی است اما جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی ساده است که می تواند عناصرhtml را خوانده، نوشته و ویرایش کند. درواقع می تواند به این نوع صفحات واکنش نشان دهد. برای مثال می توانیم جاوا اسکریپتی بنویسیم که هر وقت فرم ارسال کردیم اجرا شود.

دسته بندی ها :

اخبار | طراحی سایت

اشتراک گذاری :

ارسال نظر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان